Cadeaus met een goed verhaal!

De eerste kledingbibliotheek

Delen is het nieuwe hebben. Dat dat ook met kleding werkt, bewijst LENA. Zie LENA als onderdeel van je eigen kledingkast en leen telkens waar jij op dat moment zin in hebt. Kopen kan ook, maar dat hoeft niet!

Bij LENA the fashion library koop je of leen je kleding uit een enorme collectie, waar je online makkelijk in kunt zoeken. Of kom lekker rondneuzen in de winkel in Amsterdam.

Overproductie en overconsumptie

LENA is de eerste kledingbibliotheek van Nederland en wordt gerund door de zussen Diana en Elisa. Samen met hun andere zus en een vriendin, stoorden zij zich aan de overproductie en oversconsumptie van de bestaande mode-industrie. En ze verzonnen een manier om mensen langer van kleding te laten genieten. Zo ontstond LENA the fashion library, waar je kleding kunt kopen én lenen.

Pay-as-you-borrow

Kopen kan zoals in elke webshop. Voor het lenen word je lid. Elk kledingstuk kost een aantal credits per dag. Je betaalt alleen voor de dagen dat je iets leent en zit dus nergens aan vast. Je wisselt dan heel makkelijk van een jumpsuit naar een broek of van een trui naar een jas. Hoe vaker je leent, hoe meer korting je krijgt. Duurzaam hoeft niet duur te zijn!

LENA Library
LENA Library
LENA Library
LENA Library
Back To Top