Cadeaus met een goed verhaal!

Duurzaam shoppen

Al sinds de middelbare school is duurzaam ondernemen de droom van Lotte en Yara. Met LOYA – een webshop en een winkel in Breda – maakten ze die droom waar. LOYA laat je kiezen uit lifestyleproducten met een goed verhaal.

Totale transparantie

Het uitgangpunt van Lotte en Yara is simpel: hippe, duurzame lifestyleproducten onder één dak. Met totale transparantie over het land van herkomst, de gebruikte materialen en de productiemethode. Zodat iedereen die online of in Breda binnenwandelt een bewuste keuze kan maken. Voor spijkerbroeken bijvoorbeeld: het kledingstuk dat stukken duurzamer kan.

Korting voor je kleding

Ben je toe aan wat nieuws, dan kun je de kleding van LOYA gewoon weer terugbrengen naar de winkel in Breda. Of die nu van kasjmier, wol of katoen is. Voor dat inleveren spaar jij voor een leuke korting en LOYA zorgt dat de gebruikte kleding weer teruggaat in het circulaire productieproces van de duurzame kledingmakers. Daar wordt iedereen blij van!

Foto’s: Het Communicatiemeisje

LOYA Breda

Shop Loyal Breda

Bij LOYA vind je duurzame dames- en herenkleding, sneakers, beautyproducten, sieraden en accessoires. Je kunt met je ohmygood giftcard in de fysieke winkel afrekenen, of items bestellen via in de ohmygood shop.

Shop direct bij ohmygood
LOYA Breda
LOYA Breda
LOYA Breda
Back To Top