Cadeaus met een goed verhaal!

Kleur een kinderleven

Marky Markers zijn geweldig! Misschien is Marky wel de meest geweldige stift ooit. Maar dat zal hij nooit over zichzelf zeggen. Daarvoor is Marky veel te verlegen. Liever helpt hij zoveel mogelijk kinderen naar school.

Marky Markers

Een dag naar school

Marky vindt dat elk kind de kans moet krijgen om naar school te gaan. Als jij een pakje Marky Markers koopt, kan een kind dat in armoede leeft een dag naar school! Hoe meer je tekent, hoe meer je helpt. Stichting Marky heeft geen winstoogmerk: alle behaalde opbrengsten komen ten goede aan het doel van Marky: meer kinderen naar school.

Kinderlevens meer kleur

Marky helpt samen met verschillende onderwijsprojecten in Guatemala de vicieuze armoedecirkel te doorbreken voor die kinderen die dat het hardst nodig hebben. Naast onderwijs verstrekken ze ook voedzame maaltijden, medische zorg, tandhulp, informatie over gezond leven, hygiëne en seksuele voorlichting. Samen geven ze kinderlevens meer kleur!

Shop Marky Markers

Koop je een setje Marky Markers, dan krijg je fijne stiften in twaalf verschillende kleuren. En tegelijkertijd krijgt een arm kind in Guatamala een dagje school. Dat brengt kleur in ‘t leven!

Shop direct bij ohmygood
Marky Markers
Marky Markers
Marky Markers
Back To Top