Cadeaus met een goed verhaal!

Feel Fresh & Go Green!

Max’s Mints hebben een missie: ze willen simpelweg frisser zijn dan de pepermuntjes die je kent met kunstmatige zoetstoffen, chemische smaken en gelatine. Mintjes zonder nasmaak dus. Da’s gelukt!

Max's Organic Mints

Een frisser mintje

In de meeste mintjes zitten kunstmatige zoetstoffen, chemische smaken en gelatine. Je koopt ze in verpakkingen die niet zo duurzaam zijn. Max’s Mints zijn anders: de basis is biologische suiker en natuurlijke smaakmakers, zónder gelatine. Verpakt in vrolijke oneindig recyclebare blikjes en composteerbare zakjes. Een veel frisser mintje dus!

Blikjes en zakjes

Om de grappige blikjes en zakjes te vullen, werkt Max’s Mints samen met twee sociale werkplaatsen. Daar voelen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich weer nuttig en gewaardeerd, omdat ze leuk werk doen in een prettige sfeer. Met veel liefde vullen ze de vrolijke blikjes en zakjes met mints en maken ze van de cadeauverpakkingen iets feestelijks.

Max's Organic Mints

Shop Max’s Mints

Bij Max’s Mints vind je giftpacks met mints: vrolijke cadeauverpakkingen met 3 of 5 blikjes. Menthol, Spearmint, Lemon, Ginger: je wil ze natuurlijk allemaal proeven of cadeau doen!

Shop direct bij ohmygood
Max's Organic Mints
Max's Organic Mints
Max's Organic Mints
Back To Top