Cadeaus met een goed verhaal!

Het blik waar meer in zit

Mixblik helpt Rotterdamse vrouwen met de meest uiteenlopende achtergronden vooruit door samen te koken. Gezond, vegetarisch en het liefst lokaal en biologisch. En vooral: voor jou!

Smeltkroes van culturen

Mixblik is een werelds geheel. Met vrouwen uit onder meer Eritrea, Somalië, Vietnam, Syrië, Congo, Saoedi-Arabië, Senegal en Nederland is het een smeltkroes van culturen. Alle vrouwen brengen hun eigen kwaliteiten en talenten mee. Ze lachen samen, huilen samen en zijn liefdevol bezig met het ambachtelijk bereiden en inblikken van hun wereldgerechten.

Leren en werken tegelijk

In de eigen fabriek van Mixblik gaan leren en werken hand in hand. De vrouwen leren van elkaar en van alle stappen in het proces: koken, vullen, sluiten, administratie, verkopen, het ontwikkelen van nieuwe producten en het bedienen van de machines. Ze krijgen ook de nodige aanvullende hulp, zoals extra rekenles, meer taalonderwijs of huiswerkbegeleiding.

Shop Mixblik

Bij Mixblik vind je wereldgerechten zoals Oost-Afrikaanse linzenstoof, Kaapverdiaanse Cachupa, Vietnamese Cari Cahay en Turkse Shashuka. Met smaak en liefde ingeblikt!

Back To Top