Cadeaus met een goed verhaal!

Musthaves met karakter

De originele cadeautjes van Mooi door mij doen hun naam eer aan. Naast mooi zijn, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van de maker. Iemand met een beperking die waardering krijgt voor zijn of haar werk.

Bij Mooi door mij vind je originele en inspirerende cadeautjes. Een gelukspoppetje, een zakje met complimenten, aanmaakdennenappels en handgeweven slingers bijvoorbeeld.

Waardering voor werk

Ieder mens heeft waarde voor de maatschappij. Waardering krijgen voor geleverd werk laat een mens groeien. Daar helpt het label Mooi door mij bij. Dit initiatief koppelt design en commercie aan dagbesteding voor mensen met een beperking en coördineert de samenwerking tussen ontwerpers, zorginstellingen en het bedrijfsleven.

Met hart en ziel

De makers van Mooi door mij hebben allemaal een beperking. Het werken aan de cadeaucollectie van Mooi door mij geeft ze een eigen rol in de maatschappij, een persoonlijke uitdaging en zicht op de toekomst. Het eigen karakter van alle cadeautjes laat je zien dat er met hart en ziel aan gewerkt is. Waar maken de makers jou blij mee?

Back To Top