Cadeaus met een goed verhaal!

Meer dan zuivere koffie

Moyee gelooft in Fairtrade, maar gaat liever nog een grote stap verder. FairChain noemen ze hun doel om de balans in de koffieketen helemaal in evenwicht te brengen. Moyee laat in de koffielanden al drie keer zoveel geld achter.

Bij Moyee vind je hele bonen, filtermaling, espressomaling en capsules. Of je nu kiest voor donker, licht of middle-of-the-road, je kiest altijd voor superduurzame en eerlijke koffie.

Moyee

Revolutie in koffieland

Op dit moment verdwijnt 90% van de totale koffiewaarde in de zakken van een handjevol grote multinationals. Voor de koffieboeren blijft dus maar 10% van de waarde over. Terwijl het hún koffie is. Moyee vindt het tijd voor een revolutie in de koffieketen. Denk Fairtrade 2.0. Met als doel een gelijkwaardige balans tussen koffieproducenten en koffiedrinkers.

Tussen boer en beker

Moyee maakt dat waar binnen een korte keten. Tussen boer en beker houden ze alles in de hand. Moyee betaalt de boeren een betere prijs voor hun bonen en brandt de bonen ook in het land van herkomst. Hierdoor houden koffielanden 50% van de waarde. Moyee laat daar inmiddels zo al drie keer zoveel geld achter. Zonder dat jij meer betaalt!

Moyee
Moyee
Moyee
Moyee
Back To Top