Cadeaus met een goed verhaal!

Schrijf op steenpapier

Steenpapier ken je misschien alleen van het rijtje steen-papier-schaar. Maar het is een superduurzame papiersoort die je eindeloos kunt gebruiken. MOYU maakt er fantastisch leuke en recyclebare notitieboekjes van.

MOYU

Vijfhonderd keer hergebruiken

Wereldwijd kappen we zo’n 15 miljard bomen per jaar. Onder meer om papier van te maken. Met zijn hoge CO2-uitstoot is de papierindustrie zelfs drie keer zo vervuilend als de vliegtuigindustrie. MOYU geloof in een betere wereld en maakt uitwisbaar papier van kalksteen. Zonder bomen, water of bleekmiddel. Je kunt het vijfhonderd keer hergebruiken!

Een boom per notitieboek

Alleen het tegengaan van papierverspilling en ontbossing is voor MOYU niet genoeg. Daarom laat MOYU per verkocht notitieboek een boom planten door Trees For Kenya. Deze organisatie plant en beheert bomen, samen met kwetsbare gemeenschappen en lokale scholen. Trees voor Kenya zorgt daarbij voor een eerlijke beloning van lokale werknemers.

MOYU

Shop MOYU

Bij MOYU vind je uitwisbare notitieboekjes op A5-formaat in allerlei dessins. In een ringband of ingebonden. In de shop kun je ook de bijbehorende pennen en stiften kopen.

Shop direct bij ohmygood
MOYU
MOYU
MOYU
Back To Top