Cadeaus met een goed verhaal!

Tassen die de wereld verbeteren

Past een betere wereld in een tas? Bij MYoMY vinden ze van wel. Deze sociale onderneming maakt even elegante als duurzame tassen, samen met fairtradepartners in India en Bangladesh.

Bij MYoMY vind je een grote collectie: van handtassen tot heuptassen en van shoppers tot rugzakken en laptoptassen. Ook heeft MYoMY een mooie collectie portemonnees.

Voering van petflessen

MYoMY maakt tassen van gecertificeerd eco-leer. Leer is duurzaam in gebruik, omdat het enorm lang meegaat. De eco-looierijen drogen het leer aan de zon en gebruiken nauwelijks chroom. De voering van elke tas is gemaakt van gerecyclede petflessen. Als alternatief voor leer heeft MYoMY ook speciale collecties die helemaal uit gerecycled materiaal bestaan.

Partners met impact

Eigen ontwerpers en bekende designers zorgen voor de eigenzinnige collectie. Om de tassen te maken, zocht MYoMY productiepartners met hetzelfde doel: een positieve impact op de wereld. In India en Bangladesh vond MYoMY bevlogen ondernemers die aantoonbaar zorgen voor eerlijke lonen, goede werkomstandigheden en duurzame productie.

Back To Top