Cadeaus met een goed verhaal!

Puur natuur voor jou en je baby

Toen Jochem en Sjoerd allebei voor het eerst vader werden, ontdekten ze dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Dus werd Naïf geboren: natuurlijke producten voor de allerkleinsten. En voor jezelf.

Niks meer, niks minder

Naïf startte met wat de babyhuid echt nodig heeft. Verzorgingsproducten met alleen maar natuurlijke ingrediënten die niet alleen goed zijn voor de huid, ook voor de planeet. Niks meer, niks minder. Al snel grepen ook volwassenen naar de verzorgingsproducten van Naïf. Inmiddels is er een compleet assortiment voor jong en oud.

Natuurlijke ingrediënten

Bij Naïf vind je ingrediënten als lijnzaadolie, katoenzaadolie, avocado-olie en kokosolie. Maar ook zinkoxide en tomatenextract. Naïf blijft bewust weg van minerale oliën, synthetische conservering of harde chemicaliën. Want die heeft je huid niet nodig en ze dienen ook de planeet niet. Bovendien zijn alle verpakkingen van bioplastic en is Naïf B-Corp gecertificeerd.

Shop Naïf

Bij Naïf vind je alle verzorgingsproducten voor je baby of kind. Voor hun haar, hun huid en hun billetjes. En er is ook een hele lijn voor jezelf, voor je zwangerschap of daarna.

Back To Top