Cadeaus met een goed verhaal!

Composteerbaar maandverband

Kan maandverband beter? Zeker! Nalú ontwikkelde maandverband dat volledig composteerbaar is. Goed voor jou én de natuur. En gebruik je Nalú, dan help je ook een vrouw in een ontwikkelingsland.

Volledig composteerbaar

Nalú pads zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Helemaal: van de toplaag van biologisch katoen tot de absorberende binnenlaag en van de anti-doorleklaag tot de verpakking. De Nalú pads zijn plasticvrij, vrij van parfum en vrij van chemicaliën. Ze zijn volledig composteerbaar en veranderen dus vanzelf in voedingsstoffen voor planten en insecten.

Jij helpt een andere vrouw

Nalú ontvang je in je brievenbus. Kies je voor een maandelijks abonnement, dan zit je nooit zonder en heb je altijd een fijne voorraad in huis. Met Nalú doe je trouwens niet alleen jezelf een plezier. Voor elke verpakking die Nalú verkoopt, doneren ze een verpakking Nalú pads aan een vrouw in een ontwikkelingsland. Zo maak jij dus écht een verschil.

Nalú

Shop Nalú

Bij Nalú vind je maandverband van volledig natuurlijke materialen. Koop het eenmalig of kies voor een voordelig abonnement met de Nalú service. Dan zit je nooit meer zonder!

Nálu
Nálu
Back To Top