Cadeaus met een goed verhaal!

Workshop met wol

Wol is een mooi natuurproduct. Nog mooier is het om er zelf mee te werken. Tijdens een wolworkshop van schaapsherder Natalie verwerk je in één dag ruwe schapenwol tot een prachtig kleed of kussen.

Bij NatalieWool kun je kiezen uit verschillende wolworkshops. Je leert vachtvilten, armbreien of een wolkunstwerk maken. Leuk om met vrienden, familie of collega’s te doen!

NatalieWool

Een leven lang mooi

Natalie heeft haar eigen schaapskudde en is dagelijks op een creatieve manier bezig met biologische wol. Ze gebruikt alleen de wol van geschoren schapen die na het scheren hun vacht weer laten groeien tot de volgende scheerbeurt. Wol is een geweldig natuurproduct: het is warm en zacht, het is vuilafstotend, ventileert en gaat een leven lang mee.

Deken, kussen of kunstwerk

Via haar wolworkshops wil Natalie de wereld wat zachter, warmer en bewuster maken. Ze laat je zien en voelen hoe je zelf van ruwe schapenwol een schapenvacht, een wollen deken, een wolkussen of een kunstwerk maakt. Voor een workshop is geen ervaring nodig. Houd er rekening mee dat vachtvilten lichamelijk zwaar kan zijn: neem je spierballen mee!

NatalieWool
NatalieWool
NatalieWool
NatalieWool
Back To Top