Cadeaus met een goed verhaal!

Magische zeep

Elke zeep van Nature Bar is uniek, omdat ze handgemaakt zijn. Naast rijke (veelal biologische) oliën bevatten ze allemaal een circulair ingrediënt. Het magische ingrediënt, zoals Nature Bar het noemt.

Nature Bar

Mooiere en schonere wereld

Tijdens een reis door Latijns-Amerika zag Marlies van Heusden met eigen ogen de impact van ons consumptiegedrag: bergen plastic afval langs de weg en op het strand. Maar ze trof er ook mensen die nog echt in contact stonden met de natuur. Die niets weggooiden. Toen besloot ze om de wereld mooier en schoner te maken. Met bijzondere zeep.

Koffiedik en sinaasappelschillen

Samen met lokale ondernemers maakt Marlies zeep in haar Amsterdamse atelier. Elke zeep heeft een mix van rijke olieën (zoals biologische olijfolie of sheaboter) als basis. De magie zit in het circulaire ingrediënt: bijvoorbeeld het overgebleven koffiedik van een lokale koffiebrander, granen die overblijven na het bierbrouwproces of de sinaasappelschillen die een sappenbar anders weggooit.

Nature Bar

Shop Nature Bar

Bij Nature Bar vind je mooi uitziende zepen met allerlei bijzondere ingrediënten: van appel en kamille tot koffie en van grapefruit, rozemarijn en sinaasappel tot houtskool en avocado.

Shop direct bij ohmygood
Nature Bar
Nature Bar
Nature Bar
Back To Top