Cadeaus met een goed verhaal!

Shoppers van tafellakens

Waarom zou je nog plastic tasjes gebruiken als er zulke mooie, duurzame shoppers zijn als die van NoMorePlastic? Deze kleurrijke boodschappentassen zijn gemaakt van gerecyclede tafel- en beddenlakens. Dat shopt lekker!

NoMorePlastic

Een maag vol plastic

Toen hij las over een aangespoelde griend met 8 kilo plastic in zijn maag, was voor Ernst-Jan de maat vol. Plastic afval bestaat voor het grootste gedeelte uit plastic wegwerptasjes. Hoewel die in steeds meer landen verboden zijn, verkopen sommige winkels ze nog steeds. Met NoMorePlastic wilde Ernst-Jan haast maken met een wereld zonder plastic tas.

Alternatief voor tasjes

Met duurzame shoppers wil NoMorePlastic een alternatief bieden voor al die plastic tasjes. De grote, stevige shoppers zijn gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens. NoMorePlastic doneert ook nog eens 5% van opbrengst aan The Great Bubble Barrier, pioniers die een systeem hebben ontwikkeld om plastic afval in rivieren op te vangen.

NoMorePlastic

Shop NoMorePlastic

Bij NoMorePlastic vind je shoppers in allerlei verschillende dessins. Van strepen tot zebraprint en van stadskaarten tot opvallende kreten. Welke wil jij om je schouder?

NoMorePlastic
NoMorePlastic
NoMorePlastic
Back To Top