Cadeaus met een goed verhaal!

Mooie alternatieven voor plastic

Ook genoeg van de plasticsoep? Als je een leven zonder afval zoekt, wijst NoPlasticPlease.nl je de weg naar allerlei mooie gebruiksartikelen waar geen plastic aan te pas komt. Met deze verzameling komt afvalvrij leven dichtbij!

Bij NoPlasticPlease.nl vind je alle denkbare alternatieven voor plastic gebruiksartikelen. Voor in je badkamer en je keuken, voor je huishouden, je tuin en je kinderen. Kijk maar!

Naar de webshop Shop direct

Een doorn in het oog

Als een doorn in het oog, zo ervaren Festus en Carina hun hele leven al het afval dat ze tegenkomen op straat, in het bos en op het strand. Toen de wereldwijde problematiek rondom plastic steeds duidelijker werd, vinden ze het tijd om in de bres te springen. Want plastic vergiftigt onze planeet en onze eigen lichamen. En er zijn prima alternatieven.

Al snel Eco Angel

De oprichters Festus en Carina bieden op NoPlasticPlease.nl een hele brede selectie van die plasticvrije alternatieven. Mooi, praktisch én betaalbaar. Al snel na de start van de webshop werd NoPlasticPlease.nl Eco Angel van Plastic Soup Foundation. Samen bouwen die twee aan een duurzame toekomst zonder plastic. Welk alternatief kun jij goed gebruiken?

Back To Top