Cadeaus met een goed verhaal!

Circulaire sieraden

Het goud en zilver waar NoWa prachtige sieraden van maakt, komt uit oude telefoons. Deze unieke vorm van urban mining is een stuk duurzamer dan ouderwets edelmetaal winnen uit erts. NoWa staat dan ook voor No Waste.

Bij NoWa vind je gouden en zilveren armbanden, kettingen en oorbellen: circulaire sieraden die allemaal op een elegante manier het verhaal vertellen over de waarde van afval.

Naar de webshop Shop direct
NoWa

Waarde uit e-waste

In Afrika belanden honderden miljoenen oude telefoons op stortplaatsen. Een groot probleem, want daar verbranden ze deze e-waste, waarbij veel afvalstoffen vrijkomen. Slecht voor de bevolking én de planeet. Daarom verzamelt Closing The Loop als partner van NoWa deze telefoons, haalt ze naar Europa en wint er onder meer goud en zilver uit.

Verhaal om te dragen

Edelmetaal winnen uit oude telefoons is ook nog eens een duurzaam proces. Een ton e-waste bevat zestig keer zoveel goud als een ton gouderts. En het is veel makkelijker om goud uit e-waste te halen dan uit erts. De schitterende sieraden van NoWa bewijzen letterlijk dat From Trash to Treasure de toekomst heeft. Een mooi verhaal om te dragen!

NoWa
NoWa
NoWa
Back To Top