Cadeaus met een goed verhaal!

Supersnel een ouderwets kaartje

Je oma en opa verrassen met het gemak van Snapchat of Instagram? Met Omapost kan dat. Via de app maak zonder gedoe van elke foto op je smartphone een ouderwets papieren kaartje, dat Omapost op de bus doet.

Met de app van Omapost wordt kaartjes versturen aan je grootouders een fluitje van een cent: foto kiezen, tekstje schrijven en op versturen klikken. Omapost doet de rest!

Omapost

Samen tegen eenzaamheid

Veel ouderen in Nederland zijn eenzaam en veel jonge mensen zijn te druk om met regelmaat aan hun grootouders te denken. Daar brengt Omapost verandering in. Omapost maakt het je makkelijk om een papieren kaartje aan je opa of oma te sturen met een eenvoudige app. Zo betrek je je grootouders meer bij al je avonturen!

Pubquizzen en soepavonden

Omapost brengt ouderen en jongeren bij elkaar. En niet alleen met kaartjes. Met de opbrengst van de kaartjes zorgt Stichting Omapost ervoor dat jong en oud elkaar vaker ontmoeten. Omapost organiseert bijvoorbeeld pubquizzen, soepavonden, stadswandelingen en andere leuke evenementen voor jongeren en ouderen.

Omapost
Omapost
Omapost
Back To Top