Cadeaus met een goed verhaal!

Soep met een missie

Niemand maakt soep zoals je oma. Bij Oma’s Soep kun je kiezen uit de lekkerste soepen volgens de recepten van oma’s. Een deel van de opbrengst gaat naar activiteiten waarbij jongeren en ouderen elkaar ontmoeten.

Bij Oma’s Soep vind je klassiekers als Hollandse groentesoep en erwtensoep naast bijvoorbeeld Tom Kha Kai en pompoensoep. Plus hippe merch van Oma!

Oma's Soep

Steeds meer eenzaamheid

Eenzaamheid onder ouderen is een groot en groeiend probleem. Bijna de helft van alle ouderen in Nederland voelt zich regelmatig eenzaam. De verwachting is dat het aantal ouderen de komende 20 jaar verdubbelt. Daarom gaat de helft van de opbrengst van Oma’s Soep naar allerlei activiteiten waar eenzame ouderen blij van worden.

Zij aan zij achter het fornuis

In elke stad waar Oma’s Soep actief is, zit een studentenbestuur. De studenten organiseren bijvoorbeeld kookdagen in buurthuizen en dagbestedingen. Samen met de ouderen bepalen ze welke soep ze gaan maken. De twee generaties staan zijn aan zij achter het fornuis en doen een spelletje terwijl de soep trekt. Elke kookmiddag eindigt met een lekkere lunch.

Oma's Soep
Oma's Soep
Oma's Soep
Oma's Soep
Back To Top