Cadeaus met een goed verhaal!

Lunch of diner met talent

ONS Restaurant is een onderdeel van ONS Label Breda: een sociale onderneming met vijf verschillende onderdelen. In het restaurant verwelkomen mensen die graag meedoen in de maatschappij je voor een lekkere lunch of diner.

ONS Restaurant Breda

Stap voor stap

ONS Label herkent in iedereen een talent en gelooft dat elk mens kan groeien. ONS label biedt leer- en werkplekken aan een kleurrijke mix van medewerkers, nieuwkomers, starters, herstarters en stagiaires. Stap voor stap laat ONS deze deelnemers groeien in hun kracht en zelfvertrouwen. Dat doet ONS Breda in vijf verschillende onderdelen van de onderneming.

Lunch of diner

In het Naaiatelier, het Klusteam, de Studio, schoonmaakbedrijf Mevrouw de Wit en het Restaurant krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt alle kansen. Een gedeelte van de deelnemers groeit door naar een betaalde baan binnen of buiten ONS Label Breda. In ONS Restaurant maken en serveren ze jouw lunch of diner.

Shop ONS Restaurant

Bij ONS Restaurant in Breda kun je terecht voor een lekkere lunch of diner, bereid en geserveerd door deelnemers van deze sympathieke sociale onderneming.

Shop direct bij ohmygood
Back To Top