Cadeaus met een goed verhaal!

Doe-het-zelf met kruiden en specerijen

Pineut is de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Wat begon op zolder, is gegroeid tot hét merk voor het zelf maken van drankjes en hapjes.

Pineut

Lachend aan de slag

Pineut wil inspireren. Om te maken. Te doen. Te ondernemen. Zo zetten ze jou graag aan het werk in de keuken. Maar Pineut maakt het je wel zo leuk en makkelijk mogelijk om thuis de lekkerste drankjes en hapjes op tafel te zetten. Met flessen, potten en pakketten vol smaak en natuurlijke ingrediënten ga je lachend aan de slag. Of je geeft ze cadeau.

Een beetje extra aandacht

En dat is niet het enige. Pineut wil met haar producten ook het verschil maken. Onder meer door te werken met mensen die de samenleving – met een beetje extra aandacht – veel te bieden hebben. Zij bloeien op in de sociale werkplaats van Pineut. Alle kruiden en specerijen komen uit een korte, transparante keten met leefbare lonen en eerlijke prijzen.

Pineut

Shop Pineut

Bij Pineut vind je pakketten om zelf drankjes en hartige of zoete hapjes te maken. Wat dacht je van huisgemaakte koffielikeur, sangria, iced tea, soep, borrelbrood of bonbons?

Shop direct bij ohmygood
Pineut
Pineut
Back To Top