Cadeaus met een goed verhaal!

Bier met een rafelrandje

Bij Rabauw wordt het bier gebrouwen door een bonte verzameling mensen: Rabauwers. Mensen voor wie het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Zij bewijzen dat karakter schuilt in rafelrandjes.

Bij Rabauw vind je woest lekker bieren in blik. Wil je een Blonde Rauwdauwer, Tripelende Landloper of Bitterzoete Boosdoener? Of laat je je verassen door een doos vol bieravontuur?

Naar de webshop Shop direct

Een cv van een rugzak

Bij Rabauw gaan er wekelijks tientallen zakken mout en hop doorheen. Dat betekent veel sjouwen, veel brouwen en veel poetsen. Maar vooral veel plezier maken en iedereen mee laten doen. Want Rabauw kijkt naar de rauwe talenten bij ieder individu. Van een rugzak maken ze een cv. Om samen tegen de stroom in te brouwen en boven zichzelf uit te stijgen.

Volstrekt eigen smoel

Rabauw gelooft dat karakter schuilt in rafelrandjes. In rimpels en in krasjes. In de wrijving die voor glans zorgt. Dat proef je in de ambachtelijke bieren en dat zie je aan de bonte verzameling van trotse Rabauwers. Rabauw is niet alleen een kleinschalige brouwerij, maar ook een sociale onderneming en een proeflokaal met een volstrekt eigen smoel.

Back To Top