Cadeaus met een goed verhaal!

Hip voor op je heup

Op zoek naar een shopper of klein handig heuptasje dat origineel, stijlvol én duurzaam is? Dan is Reffee wat voor jou. De kleurrijke tasjes van Reffee zijn van mooi hergebruikt stof én leer, handgemaakt door vakbekwame vluchtelingen.

Reffee

Alles veilig dicht bij je

De tasjes van Reffee zijn hip voor op je heup en mooi bijdehand. Én handig, want met een tasje van Reffee draag je je mobiel, je bankpas, je ov en ID altijd veilig dicht bij je. Als je uitgaat of op een festival. Op school, thuis of op het werk. Met het eigenwijze tasje van Reffee kom je altijd vrolijk en stijlvol voor de dag. Welke kleur tas, schouderband en klosjes past het best bij jou?

Geen leer en geen talent verspild

Het mooie leer dat Reffee hergebruikt voor de tasjes, komt uit de beste bron: een werkplaats in Culemborg, waar ambachtslieden designmeubelen maken. Van de allermooiste restanten van het leer maken vluchtelingen met vakkennis de tasjes van Reffee. Zo wordt er geen leer en ook geen talent verspild. Een mooi verhaal om te dragen!

Reffee

Shop Reffee

Bij Reffee vind je leren tasjes in allerlei kleuren. En losse schouderbanden en klosjes, zodat je van jouw tas je eigen fashion statement kunt maken. Zo wordt het zeker je lievelingstasje!

Reffee
Reffee
Back To Top