Cadeaus met een goed verhaal!

Designcadeautjes met een goed verhaal

Katja Schuurman richtte in 2006 Return to Sender op. Omdat ze gelooft in de kracht van eerlijke producten, handgemaakt door vrouwen uit de hele wereld. Die daarmee een beter leven voor zichzelf en hun familie opbouwen.

Return to Sender

Motor voor werkgelegenheid

Tijdens de vele reizen die Katja maakte, ontdekte ze dat de allerarmsten van de wereld soms bol staan van ambitie. Het ontbreekt ze niet aan wil of talent, maar aan kansen en mogelijkheden. Zo ontstond het idee voor Return to Sender: eerlijke handel van mooie producten als motor voor werkgelegenheid voor vrouwen in de armste landen.

Terug naar de trotse makers

De handgemaakte designercadeautjes geven vrouwen de mogelijkheid om te sparen, hun kinderen naar school te sturen en financieel onafhankelijk te worden. Want de opbrengst gaat rechtstreeks terug naar de trotse makers. Met de verkoop van meer dan twee miljoen producten heeft Return to Sender tot nu toe wereldwijd al voor bijna 10.000 banen gezorgd.

Shop Return to Sender

De designcadeautjes van Return to Sender combineren technieken en materialen uit het land van de makers met de kennis van kleuren en vormen van Nederlandse topdesigners.

Back To Top