Cadeaus met een goed verhaal!

Mooie dingen van mooie mensen

RoadsMaakt gelooft in een sociale samenleving waar niemand wordt buitengesloten. Een samenleving zonder product verspilling, maar gerecycled worden onder sociale omstandigheden.

Meer toekomst

In Nederland is er een grote groep mensen die graag wil werken, maar niet past binnen het reguliere arbeidsproces. Sommigen werken in creatieve ateliers en sociale firma’s aan allerlei mooie producten die bijna niemand kent. Vaak van gerecycled materiaal. Twee werkbegeleiders zagen daar meer toekomst in. Zo startte het verhaal van RoadsMaakt.

In één collectie

De missie van RoadsMaakt is eenvoudig: de beste en meest duurzame producten die op verschillende werkplekken gemaakt worden, in één collectie samenbrengen en verkopen. De oprichters merkten dat de verkoop de makers meer zelfvertrouwen en voldoening geeft. En dat recycling steeds meer moois oplevert. Op naar een sociale én duurzame samenleving!

Shop RoadsMaakt

Bij RoadsMaakt vind je de duurzame en handgemaakte spullen uit verschillende werkplaatsen. Van klokken tot kinderkleertjes en van bureaulampjes tot bonbonschaaltjes.

Back To Top