Cadeaus met een goed verhaal!

Schoon door je brievenbus

De meeste schoonmaakmiddelen bestaan vooral uit water in een plastic fles, die we na gebruik weggooien. Savvy stuurt je een herbruikbare fles en daarna geconcentreerd schoonmaakmiddel met natuurlijke ingrediënten.

Bij Savvy vind je handzeep, wasmiddel, vaatwasmiddel, allesreiniger, glasreiniger en badkamerreiniger. Je kunt het los kopen of in handige voordeelbundels.

Savvy

Vooral water in een plastic fles

Wat we doorgaans kopen om schoon te maken, bestaat voor 95% uit water en zit in een plastic fles. Die flessen gooien we na eenmalig gebruik weer weg, dus we gebruiken er miljarden van. Op de fles staat soms dat die recyclebaar is, terwijl maar 9% van al het plastic ooit gemaakt daadwerkelijk gerecycled is. Tijmen en Jelmer van Savvy doen het anders.

Minder afval én transport

Bij Savvy koop je een fles die je steeds hergebruikt. De vulling krijg je geconcentreerd in een tablet of poeder door je brievenbus. Je vult je fles dus gewoon aan je eigen kraan. Dat betekent minder plastic afval en minder transport van water. Met Savvy houd je dus niet alleen je huis lekker schoon, maar ook de mooie aarde waarop we leven.

Savvy
Savvy
Savvy
Savvy
Back To Top