Cadeaus met een goed verhaal!

Thee zonder bijsmaak

Thee is op zijn puurst het lekkerst. Daarom verrast Senza Tea Co. je met losse thee in plaats van vermalen met smaakstoffen in zakjes. Bijkomend voordeel: als je een theezeefje gebruikt, voorkom je 94% afval.

Senza Tea Co.

Thee zonder zakjes

Bij Senza Tea Co. leven ze voor thee. Voor de aroma’s, de warmte, de genezende eigenschappen en de 5.000 jaar lange geschiedenis. Voor Senza bestaat échte thee uit losse theebladeren. Zonder kunstmatige smaakstoffen, zonder thee te vermalen en zonder theezakjes. Senza maakt zelf de melanges, proeft iedere batch en verpakt de thee ook zelf.

Minder afval, meer aandacht

Met de losse thee en het theezeefje van Senza Tea Co. gebruik je maar 6% verpakking ten opzichte van gewone theezakjes: je bespaart dus 94% afval. Gebruik je het disposable theebuideltje? Dan bespaar je alsnog 58% op verpakkingsafval. Bij theezakjes betaal je meer voor de verpakking dan voor de thee zelf. Senza geeft liever de thee meer aandacht.

Senza Tea Co.

Shop Senza Tea Co.

Bij Senza Tea Co. vind je zo’n 25 varianten losse thee. Van Spicy Chai tot Gunpowder Green en van Refreshing Rooibos tot Happy Lemon. Plus alle theetools die je kunt bedenken.

Shop direct bij ohmygood
Senza Tea Co.
Senza Tea Co.
Senza Tea Co.
Back To Top