Cadeaus met een goed verhaal!

Design van trots talent

Er ontstaat iets moois en bijzonders als makers met afstand tot de arbeidsmarkt samenwerken met ontwerpers. De prachtige producten die hieruit voortkomen, dragen trots het Social Label.

Bij Social Label vind je van alles. Spannend servies van ontwerper Edwin Vollebergh, sloophouten krukjes van Piet Hein Eek en designvazen van Roderick Vos bijvoorbeeld.

Podium voor socio-economics

Social Label is een podium om talent te laten zien. Talent van bekende ontwerpers én talent van makers uit kwetsbare groepen. Social Label werkt samen met zo’n 17 topdesigners, 14 verschillende werkplaatsen en ruim 150 trotse makers. Die bijzondere samenwerking is het soort economie dat de samenleving verbetert: socio-economics.

Talent van de zijlijn

Social Label benut het talent van mensen aan de zijlijn en zorgt dat ze trots worden op wie ze zijn en wat ze maken. Alle producten vertellen het gezamenlijke verhaal van die makers en de ontwerpers. De sociaal-duurzame designcollectie is online te bekijken en in het Social Label Lab in Den Bosch, waar je ook lekker kunt eten en drinken.

Back To Top