Cadeaus met een goed verhaal!

Ontdek de natuur dichtbij!

Net voorbij je voordeur begint de natuur. Bloemen, planten, bomen, insecten, vogels: er valt veel te beleven. Met allerlei spelletjes, opdrachten, tips en ideeën daagt Spriet je uit om de natuur te ontdekken.

Bij Spriet vinden kinderen en volwassenen alles om spelenderwijs de natuur te ontdekken. Van wildpluksets en wandelbingokaarten tot complete seizoensboxen vol verrassingen.

Naar de webshop Shop direct
Spriet

Al je zintuigen

De natuur begrijpen is het begin van een duurzame wereld. Spriet laat kinderen en volwassenen zich verwonderen over onze natuur. Dichtbij huis of zelfs thuis. Bijvoorbeeld met een seizoensbox. Daarin zit alles om in de lente, de zomer, de herfst of de winter binnen en buiten aan de slag te gaan. Waarbij je al je zintuigen gebruikt.

Kleine voetafdruk

Spriet biedt ook duurzame traktaties voor op school, manieren om de magie van een eigen moestuin te ervaren en een actief programma waarbij je leert wat leeft in de natuur bij jou in de buurt. Wil je alleen of met je hele familie meer zien, proeven, horen, ruiken en voelen? Laat Spriet je dan verrassen! Vanzelfsprekend heeft alles een zo klein mogelijke voetafdruk.

Spriet
Spriet
Spriet
Spriet
Back To Top