Cadeaus met een goed verhaal!

Geef een onvergetelijke verjaardag

In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen met een verjaardagsbox voor een compleet feest. Help jij de Jarige Job?

Stichting Jarige Job

Vieren niet vanzelfsprekend

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor meer dan 100.000 kinderen in Nederland niet. Zij missen hun verjaardag, omdat er thuis geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen ze geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen ze niet trakteren op school.

Verjaardagsbox vol verrassingen

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. De stichting geeft geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versieringen, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Jij kunt helpen: koop een complete verjaardagsbox of losse onderdelen daarvan!

Stichting Jarige Job

Shop Stichting Jarige Job

Shop met je ohmygood giftcard bij Stichting Jarige Job en zij bezorgen een kind een onvergetelijke verjaardag. Kies voor een complete verjaardagsbox, een cadeautje of lekkers.

Stichting Jarige Job
Stichting Jarige Job
Stichting Jarige Job
Back To Top