Cadeaus met een goed verhaal!

Herpakpapier voor blije gezichten

Ken je zo’n kliko vol pakpapier na een verjaardag, Sinterklaas of Kerst? Dat ziet er nooit erg duurzaam uit. Met Stofverpakt geef jij voortaan je cadeautjes in mooie, herbruikbare en duurzame inpakstof. Origineel én feestelijk!

(s)Tof verpakt

Vijftig blije gezichten

Over het duurzaam inpakken heeft Stofverpakt goed nagedacht. De stof voelt en valt soepel, zodat je er makkelijk je cadeautjes mee inpakt. Met het bijgeleverde elastiek lukt je dat in een handomdraai. Dat levert stijlvolle én opvallende cadeautjes op. De stof is van een stevige kwaliteit en gaat minstens vijftig keer mee. Dat zijn vijftig blije gezichten!

Meer dan genoeg spullen

De toffe herpakpapieren van Stofverpakt komen uit het textielatelier Hebbes. Daar werken onder fijne begeleiding bijzondere en creatieve mensen met een verstandelijke beperking. Zij naaien en strijken met veel liefde alle toffe stoffen. Voor deze fantastische krachten is werken in het atelier elke keer weer een cadeautje. Zo maakt Stofverpakt iedereen blij!

(s)Tof verpakt

Shop Stofverpakt

Bij Stof verpakt vind je inpakstoffen met verschillende maten, kleuren en patronen naast toffe elastieken en toffe kaartjes om je cadeautjes mooi compleet te maken.

sTof verpakt
(s)Tof verpakt
(s)Tof verpakt
Back To Top