Cadeaus met een goed verhaal!

Design met dubbel perspectief

Design combineren met sociaal en duurzaam ondernemen: dat is wat Studio Perspective doet. Sinds 2017 vormt Studio Perspective een online platform voor merken en makers van Nederlandse designproducten.

Bij Studio Perspective vind je design voor je huis, voor je tuin en als cadeautje. Van tafels, kasten en lampen tot tuinbanken, bloempotten en gepersonaliseerde blikvangers.

Sociaal én duurzaam

Studio Perspective is dé plek voor sociaal en duurzaam Dutch design. Op het platform vind je design van ontwerpers die in hun atelier plaats hebben voor makers met een afstand tot de arbeidsmarkt. En design dat is gemaakt van duurzame materialen. Alles wat je in de webshop ziet is dus sociaal of duurzaam geproduceerd. Of allebei natuurlijk!

Recyclen en upcyclen

Via Studio Perspective krijgen meer mensen de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en te laten zien wat ze in huis hebben. En afval krijgt een tweede kans, omdat veel ontwerpers restmateriaal recyclen en upcyclen. Alle design op het platform komt van Nederlandse bodem, zodat er minder milieubelastend transport nodig is.

Back To Top