Cadeaus met een goed verhaal!

Social Enterprise in Slow Fashion

Sûr Atelier ontwerpt Slow Fashion voor vrouwen en mannen die bij willen dragen aan een positieve sociale impact in de maatschappij. De makers zijn voornamelijk Nieuwe Nederlanders met een ongelooflijke passie voor hun ambacht.

Sûr Atelier

Ontmoet je maker

De makers van Sûr Atelier, allemaal mensen van ver met een vluchtelingenstatus, brengen ambachten uit de hele wereld bijeen aan de Gedempte Oudegracht in Haarlem. Daar maken ze bijzondere kleding en cadeautjes van mooie en natuurlijke materialen. In het atelier en online kun je de maker van jouw kledingstuk of cadeautje ontmoeten!

Inspirerende werkplek

De missie van Stichting Sûr Atelier is om een inspirerende werkplek te zijn waar ambachtslieden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt kunnen werken en leren. Zodat ze later zelfstandig aan de slag te gaan in onze maatschappij. Sûr Atelier bundelt op die manier de krachten van ambacht, sociaal ondernemen en integratie.

Sûr Atelier

Shop Sûr Atelier

Samen werken ze aan duurzame collecties, waarin gebruik wordt gemaakt van kwalitatief mooie & natuurlijke materialen. Ontmoet de maker van jouw kledingstuk en houdt het ambacht lokaal.

Sûr Atelier
Sûr Atelier
Sûr Atelier
Back To Top