Cadeaus met een goed verhaal!

Wipe right, change lives

Hoe duurzaam ben je in je kleinste kamertje? Met The Good Roll zit je dubbel goed! Want dan heb je boomvriendelijk toiletpapier, waarbij de helft van de winst naar de bouw van nieuwe toiletten in Ghana gaat.

Bij The Good Roll vind je duurzame rollen toiletpapier in vrolijke wikkels. Bijvoorbeeld met spreuken van Loesje, superheldenstripgeluiden of bloemen en planten. Hoe rol jij?

Naar de webshop Shop direct
The Good Roll

Een derde van de wereld

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. De oprichters zagen dat de productie van toiletpapier dagelijks 27.000 bomen kost. Én dat een derde van de wereldbevolking geen toegang heeft tot veilige en schone toiletten. Ze vonden die cijfers zo schokkend, dat ze met het gouden idee voor dubbel duurzaam toiletpapier kwamen.

Dubbel duurzaam, dubbel zoveel

The Good Roll maakt rollen van 100% Europees bamboe en gerecycled papier, zonder chloor, kleur- of geurstoffen. Da’s al lekker duurzaam. Daarnaast gaat de helft van de nettowinst op de toiletrollen naar de bouw van toiletten voor de Ghanese bevolking. Dubbel duurzaam dus. En oh ja: op elke rol van The Good Rol zit ook nog dubbel zoveel papier!

The Good Roll
The Good Roll
The Good Roll
The Good Roll
Back To Top