Cadeaus met een goed verhaal!

De feel good manier van shoppen

We blijven kleding kopen en dragen sommige items nauwelijks of nooit. The Swapshop is daar het leukste antwoord op. Je levert persoonlijk items in die je niet meer draagt en koopt met flinke korting iets anders. Iedereen blij!

Swaps voor korting

Overconsumptie en verspilling: het is bijna een gewoonte in de kledingindustrie. De oprichters van The Swapshop bedachten een oplossing die even eenvoudig als leuk is: kleding swappen. Je levert in de winkel in wat je niet meer draagt en krijgt daar ‘swaps’ voor. Met die swaps krijg je 50% korting op andere items in de winkels.

Een dubbel verschil

Door je kleding te swappen geef je een nieuw leven aan je eigen kastblijvers én die van andere swappers. Voor ieder item dat je bij The Swapshop inlevert, belandt er één minder op de afvalberg. En door een item bij The Swapshop aan te schaffen, hoef je minder nieuw geproduceerde kleding te kopen. Je maakt dus dubbele impact. Lekker bezig!

Shop The Swapshop

Zie The Swapshop als één grote kledingkast, die swappers samen blijven vullen. Laat je verrassen in de winkel in Amsterdam of die in Rotterdam.

Shop direct bij ohmygood
The Swapshop
The Swapshop
The Swapshop
Back To Top