Cadeaus met een goed verhaal!

Het is niks nieuws!

Duurzaam leven hoeft helemaal niet geitenwollensokkerig te zijn. Je kunt gewoon lekker en avontuurlijk blijven leven. Dat bewijst thegreenlist.nl: hét online magazine en dé Instagram-community. En nu is er ook een boek.

Thegreenlist.nl

Vier aardes per jaar

Zo’n vier jaar geleden ontdekte Saskia Sampimon-Versneij dat we ruim vier aardes per jaar nodig hebben als iedereen op de wereld zou leven zoals zij. Vier aardes! Per jaar! Dat moest veranderen. Alles wat ze leerde, deelde ze op haar site en socials. Al snel werd ze een veelgevraagd lifestyle expert en zo ontstond het succes van thegreenlist.nl.

Zoveel méér met minder

Na het online succes ligt er nu ook een boek. ‘Niks nieuws, maar toch zal het je verrassen’ is het lifestyle boek dat je móet lezen. Het is niks nieuws dat het niet goed gaat met onze planeet. We nemen te veel en geven te weinig terug. De oplossing? Ook niks nieuws! We hebben alles, we weten alles. Saskia neemt je mee in haar groene zoektocht en deelt in dit boek alles wat ze de afgelopen jaren heeft geleerd en meegemaakt.

Niks Nieuws Thegreenlist.nl

Shop Thegreenlist.nl

In het online magazine thegreenlist.nl lees je over al het denkbare, maar dan duurzaam. Van een truitje tot een uitje, van design tot doe-het-zelf en van recepten tot reviews.

Shop direct bij ohmygood
Thegreenlist.nl
Thegreenlist.nl
Thegreenlist.nl
Back To Top