Cadeaus met een goed verhaal!

De sjaal die vrouwen sterker maakt

De sjaal van TIMI is meer dan een sjaal. Het is een statement. Door ‘m te dragen, draag je bij aan de onafhankelijkheid van vrouwen in Nepal. Ze krijgen een training en een lening om een eigen business op te bouwen.

Onafhankelijke vrouwen

TIMI staat voor This Is My Independence. Omdat oprichters Daphne en Hilde dromen van een onafhankelijke toekomst voor vrouwen wereldwijd. Bij hun toevallige ontmoeting tijdens een wereldreis raakten ze er niet over uitgepraat. Dat leidde tot het oprichten van de Namasté Foundation, die zich inzet voor vrouwen in Nepal. En daar bleef het niet bij.

Verslingerd aan een sjaal

In Nepal raakten Daphne en Hilde verslingerd aan de handgemaakte sjaals uit de Himalaya. Ze ontwierpen een eigen sjaal, die ze laten afwerken door de vrouwen in het Women Empowerment Project in Nepal. Deze sjaal verovert nu vrouwenharten over de hele wereld. Wie ‘m draagt, draagt direct bij aan een grotere onafhankelijkheid van vrouwen.

TIMI

Shop TIMI

Bij TIMI vind je handgemaakte sjaals uit de Himalaya. Een trouwe metgezel voor alle seizoenen, voor thuis op de bank of lekker buiten. Kies uit 18 bijzondere kleuren!

Shop direct bij ohmygood
TIMI
TIMI
TIMI
Back To Top