Cadeaus met een goed verhaal!

Huur je babyspullen

Als je een baby krijgt, heb je ineens van alles nodig. Een paar jaar later ligt en staat het vaak in de weg. Via Tiny Library huur je veilig al je babyspullen. Dat is een stuk goedkoper én duurzamer.

Bij Tiny Library vind allerlei spullen voor je kindje in de leeftijd van 0-4 jaar. Van autostoeltjes tot buggy’s, boxen en babyfoons en van draagzakken tot luieremmers, speelgoed en wipstoeltjes.

Lees meer Cadeaubon kopen
Tiny Library

Kies wat en wanneer

Bij Tiny Library kies je zelf wat je nodig hebt. Je hebt de garantie dat alle spullen schoon, intact en veilig zijn. Precies op de datum die je wil, krijg je alles geleverd. Gebruik je spullen niet meer, dan stuur je ze gratis terug. Het huursysteem lijkt het meest op iets lenen van of uitlenen aan vrienden. Vooral omdat Tiny Library je vertrouwen geeft door alle materiaal goed te controleren, te reinigen voor een volgend huishouden en zo nodig te repareren of recyclen. Kortom: de ideale babyspullenbibliotheek!

Een betere wereld voor je baby

Huren bij Tiny Library is duurzaam: door spullen te hergebruiken is er minder verspilling en door te refurbishen gaan ze langer mee. Er hoeft uiteindelijk minder geproduceerd te worden, waardoor grondstoffen minder snel uitgeput raken en de co2 uitstoot wordt verlaagd door minder productie en transport. Zo zorgen we samen voor een mooiere wereld voor onze kinderen.

Tiny Library
Tiny Library
Tiny Library
Tiny Library
Back To Top