Cadeaus met een goed verhaal!

Uit Ethiopië, speciaal voor jou

UBUNTU Lifestyle brengt twee werelden bij elkaar: Ethiopië en de jouwe. De handgemaakte lifestylecadeaus geven vakmensen in Afrika een eerlijk loon, een beter leven en de vreugde van verbinding tussen onze twee werelden.

Team van vaklieden

Tijdens een ontwikkelingsproject in Ethiopië raakte Baukje onder de indruk van het vakmanschap van de mensen daar. En van het mooie gebruik van natuurlijke materialen. Ze kreeg al snel ideeën over interieuraccessoires en lifestyleproducten. In de tien jaar dat Baukje er woonde, heeft ze een heel team van vaklieden om zich heen verzameld.

Tijd, liefde en kennis

Baukje biedt het handwerk aan onder de naam UBUNTU: de Afrikaanse filosofie die gelooft dat we met elkaar één zijn en niet zonder de ander kunnen bestaan. Dat we iets toevoegen aan elkaars leven. Daarom zorgt UBUNTU Lifestyle ervoor dat de vrouwen en mannen in Ethiopië een eerlijk loon ontvangen voor de tijd, liefde en kennis die ze in hun werk steken.

UBUNTU Lifestyle

Shop UBUNTU Lifestyle

Bij UBUNTU Lifestyle vind je bijvoorbeeld plantenmanden, krukjes, vloermatten, wandschalen en woonslingers. Allemaal handgemaakt met liefde en aandacht.

Shop direct bij ohmygood
UBUNTU Lifestyle
UBUNTU Lifestyle
UBUNTU Lifestyle
Back To Top