Cadeaus met een goed verhaal!

Zeep zonder troep

De natuur kent geen afval. Daarom gelooft Unwaste in een wereld waar afval niet bestaat. Unwaste geeft het goede voorbeeld door sinaasappelschillen en koffiedik een tweede leven te geven. In zeep!

unwaste

Sinaasappelschillen en koffiedik

Unwaste streeft naar een wereld waar alle door mensen geproduceerde reststromen een waardevolle functie krijgen. En laat zelf zien hoe dat kan door zeep te maken van wat anderen als afval zien. Unwaste gebruikt de geur en kleur van sinaasappelschillen en de natuurlijke milde scrubkracht van koffiedik. Daar maak je je badkamer duurzamer mee!

Goed voor je huid en haar

Met het gebruiken van afvalstromen houdt de duurzaamheid van Unwaste niet op. Alle vaste bars zijn 100% plasticvrij, verpakt in 100% landbouwafval van Paperwise en geproduceerd in Nederland. Goed voor het milieu dus, maar zeker ook voor je huid en haar: de producten bestaan alleen uit pure en natuurlijke ingrediënten. Zeep zonder troep dus.

unwaste

Shop Unwaste

Bij Unwaste vind je een flinke keuze aan lekkere zeep: Shampoo Bars, Soap Bars, Scrub Bars en Hand & Body Wash. Los of in leuke giftsets om jezelf of een ander cadeau te geven.

Shop direct bij ohmygood
unwaste
unwaste
unwaste
Back To Top