Cadeaus met een goed verhaal!

Service voor je stadstuin

Zelfs als je een postzegeltuintje hebt of vijf hoog woont, is er wat moois van te maken. Met de bakken, de planten en de hulp van Upperbloom maak jij jouw stukje stad groener. En ook nog eens op een mens- en milieuvriendelijke manier.

Bij Upperbloom vind je kleine en grote en lage en hoge plantenbakken van kunststof of cortenstaal. Compleet met een passende plantenset, als je wilt. Hoe groen maak jij het?

Upperbloom

Een tuin in de stad

Zeker in de stad kan het groener. Of je nu een klein of groot buiten hebt of alleen een balkon: Upperbloom maakt het voor iedereen makkelijk en mogelijk om een eigen tuin in te richten. De moderne plantenbakken van Upperbloom, bekroond met een Red Dot Design Award, zijn 100% recyclebaar en uit te breiden met een watergeefsysteem.

Hulp van de balkoniers

Bij Upperbloom kun je bij je plantenbak meteen een plantenset bestellen. Met liefde opgekweekt door een sociaal bedrijf in Amsterdam. Met de plantenwisselservice blijft jouw bak in elk seizoen groen. Geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan? Doe dan een beroep op de balkoniers. Deze tuinmannen en -vrouwen van de stad helpen je graag.

Upperbloom
Upperbloom
Upperbloom
Upperbloom
Back To Top