Cadeaus met een goed verhaal!

Shorts van je oude overhemd

Binnenkort kun je jouw tegoed hier besteden! Stay tuned…

Bij Vanhulley maken vrouwen verschillende shorts van oude overhemden. Vanhulley geeft kleding een tweede leven en vrouwen een tweede kans. Elke Vanhulley is met liefde en lef gemaakt en daarmee ook een beetje van hullie.

In de shop van Vanhulley bestel je een boxershort voor hem of haar. Of een pyjamabroekje voor je kleintje. De vrouwen van Vanhulley maken ze van je oude overhemd. Tof toch?

Lees meer
Vanhulley

Volgende stap voor vrouwen

Door de overhemden een tweede leven te geven bespaart Vanhulley water en CO2. En dat is niet eens het mooiste. Want Vanhulley begeleidt vrouwen die graag willen werken, maar daarvoor de juiste vooropleiding missen. Samen maken ze een plan voor de volgende stap, zoals een baan, stage of vervolgopleiding. Zo vinden de vrouwen hun eigen kracht terug.

Portie lef en dosis trots

Deze bijzondere vrouwen maken in de ateliers in Groningen en Goirle de allermooiste nieuwe producten van bestaand materiaal. Met elke Vanhulley zetten ze een portie lef om in een dosis trots. Elke Vanhulley is met liefde en lef gemaakt. Het is dus niet alleen van jou, maar ook een beetje van deze vrouwen. Een beetje van hullie dus.

Vanhulley
Vanhulley
Vanhulley
Vanhulley
Back To Top