Cadeaus met een goed verhaal!

Een smakelijk avontuur

Ga mee met de enige echte Vegan Food Tour Utrecht! Wandel of fiets langs bijzondere hotspots, ontdek geheime plekken en proef de lekkerste gerechten. Een dag om je vingers bij af te likken dus!

Bij Vegan Food Tour Utrecht boek je een smaakvol avontuur in de vorm van een Stadstour, een Urban Fietstour of een Funky Lifestyle Tour. Je gaat hoe dan ook heel wat ontdekken!

Naar de webshop
Vegan Food Tour Utrecht

Vegan is een feestje

Vegan Food Tour Utrecht bezorgt je een onvergetelijk dagje uit, waarbij je kennismaakt met veganisme: van bitterballen tot haute cuisine en van Indiaas tot gebak. Bij elke tour ontdek je dat veganisme verrijkend is. Dat alles mogelijk is. Dat het je creativiteit prikkelt, je gezondheid goed doet en een feestje is voor je smaakpapillen, de dieren en de planeet.

Inspireren tot andere keuzes

Alle gidsen en medewerkers van Vegan Food Tour Utrecht hebben een grote liefde voor lekker eten, alle dieren en de aarde. Vanuit die liefde hopen ze deelnemers aan de tour te inspireren om vaker dier- en planeetvriendelijke keuzes te maken. Zodat ze bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een duurzaam en diervriendelijk voedselsysteem.

Vegan Food Tour Utrecht
Vegan Food Tour Utrecht
Vegan Food Tour Utrecht
Vegan Food Tour Utrecht
Back To Top