Cadeaus met een goed verhaal!

Energie voor iedereen

Meer dan een miljard mensen op de wereld heeft geen toegang tot energie. WakaWaka wil dat iedereen overal de energie van de zon kan gebruiken. Jij en ik, maar ook vluchtelingen of ondernemers in onherbergzame gebieden.

Bij WakaWaka vind je de iconische zaklampen en powerbanks die een wereldsucces werden. Omdat ze werken op zonne-energie, zit je nooit zonder licht of stroom. Overal handig!

Energie betekent toegang

Energie is een noodzaak voor iedereen. Licht en stroom betekent toegang tot educatie, communicatie en de mogelijkheid om geld te verdienen. WakaWaka wil dat zoveel mogelijk mensen de energie van de zon kunnen gebruiken. En dus geeft WakaWaka zaklampen en powerbanks op zonne-energie weg in landen waar elektriciteit niet vanzelfsprekend is.

Van Haïti tot Sierra Leone

De gedoneerde solarlampen van WakaWaka hielpen al honderdduizenden: Haïtianen na de aardbeving, overlevenden van tyfoon Haiyan in de Filipijnen, artsen en hulpverleners in de strijd tegen ebola in Liberia en Sierra Leone en Syrische vluchtelingen. WakaWaka brengt ook jou licht en energie. Festival, picknick, kamperen, hiken, klimmen… Overal en altijd!

Back To Top