Cadeaus met een goed verhaal!

Pre-loved sneakers

WEAR verlengt de levensduur van sneakers en werkt hierbij aan een duurzamere fashion industrie. WEAR maakt op een professionele manier sneakers schoon en knapt oude schoenen op om ze een tweede kans te geven.

WEAR

Fris nieuw binnenzooltje

Door sneakers een tweede leven te geven, maakt WEAR de keten duurzamer. Want als sneakers langer meegaan, is de vraag naar nieuwe kleiner. En wordt ook de afvalberg minder groot. De pre-loved sneakers van WEAR zijn grondig schoongemaakt door vakkundige sneaker cleaners en krijgen allemaal een fris, nieuw binnenzooltje. Klaar voor je voeten!

Ook mensen een tweede kans

WEAR gelooft naast een duurzame en schonere economie ook in een inclusievere. Daarom werken er mensen die iets moeilijker aan een baan komen dan gewoonlijk. WEAR kijkt met ze naar het nu en rekent ze niet af op hun verleden. Iedereen die gemotiveerd is en zichzelf wil ontwikkelen, krijgt bij WEAR een tweede kans. Net als de sneakers.

WEAR

Shop WEAR

Bij WEAR vind je duizenden pre-loved sneakers, zowel online als in de winkel in de Koopgoot. De sneakers wachten allemaal op iemand die opnieuw van ze houdt.

Shop direct bij ohmygood
WEAR
WEAR
WEAR
Back To Top