Cadeaus met een goed verhaal!

Boeken die goed doen

Bij YouBeDo lijkt een boek kopen zo gewoon als anders. Je hebt dezelfde keuze, betaalt hetzelfde en je hebt het net zo snel in huis. Maar YouBeDo doneert tot 12% van het aankoopbedrag aan een goed doel dat je zelf kiest!

Bij YouBeDo vind je altijd het boek dat je zoekt. Met meer dan vier miljoen titels voor jong en oud zit er zeker wat voor je bij. En het goede doel? Dat kies je lekker zelf!

Naar de webshop Boekenbon kopen
YouBeDo

Geld eerlijker verdeeld

YouBeDo verkoopt ruim twee miljoen boektitels in verschillende categorieën voor jong en oud. Je betaalt hiervoor dezelfde prijs als bij andere boekhandels. Als je bij YouBeDo een boek koopt, gaat tot 12% van het aankoopbedrag als donatie naar het goede doel dat je zelf kiest. Zo help je YouBeDo om de geldstromen in onze economie eerlijker te verdelen.

Meer dan 500 goede doelen

Als sinds 2012 komt een deel van de boekenopbrengst zo terecht bij meer dan 500 goede doelen. De duizenden consumenten en bedrijven die hun boeken bij YouBeDo bestelden, hebben samen gezorgd voor meer dan een half miljoen euro aan donaties. Dat geld komt direct ten goede aan mooie projecten voor mensen, dieren en de natuur.

YouBeDo
Back To Top