Cadeaus met een goed verhaal!

Schoner schoonmaken

ZO is een merk met ambitie: een schone plek voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom maakt ZO schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer. Doe je mee?

Bij ZO vind je afwasmiddel, handzeep en allerlei schoonmaakmiddelen in praktische navulzakken voor de herbruikbare pompjes en sprayers. Of kies zo’n handig startpakket!

Naar de webshop Shop direct
ZO Schoon

Twee mooie voordelen

Je mixt de concentraten zelf met water. In een sprayer die zo mooi is dat je hem niet wegstopt, maar gewoon neerzet. Dat heeft twee voordelen. ZO vervoert geen water en jij maakt ongemerkt vaker schoon. Zonder dat je het milieu om zeep helpt. Met ZO ga je verspilling tegen en bespaar je energie en grondstoffen.

Veilig voor mens, dier en materiaal

De grondstoffen voor de schoonmaakmiddelen en zepen van ZO komen voor in de natuur. Want wat de natuur maakt, breekt de natuur ook snel weer af. ZO is ook veilig voor mens, dier en materiaal. Daarom hoeft ZO geen gevarensymbolen op de verpakking te zetten. En alle vegan reinigers worden in Nederland geproduceerd om het transport te beperken.

ZO Schoon
ZO Schoon
ZO Schoon
ZO Schoon
Back To Top