Cadeaus met een goed verhaal!

Een eerlijke, duurzame en inclusieve samenleving bereiken we alleen samen. Bij ohmygood geloven we graag dat iedereen impact kan maken door anders te kiezen. Met ohmygood maken we het makkelijker om goed te doen, goed te geven en goed te ontvangen. Iedereen kan mee doen!

Word Impactgiver

Geef eens impact cadeau! Met de ohmygood giftcard laat je vrienden, familie, collega’s of klanten kiezen uit meer dan 3.000 feel good cadeaus: kleding, sieraden, speelgoed, iets voor in huis, wat lekkers of een dagje weg. Wat ze ook kiezen, ze krijgen er goed gevoel van. Want achter alle cadeaus schuilt een goed verhaal voor een betere wereld.

Zij doen al mee

Doe je ook mee?

Word Impactmaker

Maakt jouw onderneming impact? Sluit je dan aan bij ohmygood! Wij zetten je graag op een podium tussen andere bijzondere Impactmakers. De criteria zijn eenvoudig: je organisatie heeft een duidelijke maatschappelijke missie, winst maken is voor jullie niet meer dan een middel om impact te maken en jullie bieden een product of dienst voor particulieren.

Zij doen al mee

Doe je ook mee?

Word Impactpartner

Heeft jouw organisatie ambitieuze doelen voor een eerlijke, duurzame en inclusieve samenleving? Werk dan met ons samen om nog meer impact te maken. ohmygood is altijd op zoek naar partners die samen met ons impactvolle ambities in beweging brengen.

Zij doen al mee

Doe je ook mee?

Back To Top