Over ohmygood

Ontstaan

Het begon met de verbazing over hoeveel organisaties er zijn die een mooi product weten te combineren met een maatschappelijke missie. Dat is mooi want het moet en kan anders. En door andere keuzes te maken kunnen we allemaal een klein beetje impact maken.

Impactmakers

Vaak zijn deze organisaties, de Impactmakers, echter niet altijd zo makkelijk te vinden. Daar brengen we met ohmygood verandering in. Zoek je een cadeau voor iemand anders of jezelf, nieuwe kleding of een leuk restaurant? Neem dan een kijkje op deze site. Er valt veel moois te ontdekken! Bij al deze organisaties staat het maken van maatschappelijke impact voorop. Dat maakt de aankoop dubbel leuk.

Ohmygood giftcard

En wil je iemand graag iets leuks geven dat tevens goed doet, maar je weet niet precies wat? Bestel dan de ohmygood giftcard. De ontvanger kan dan zelf iets moois uitkiezen.

Droom

Met ohmygood willen we deze Impactmakers in de spotlight zetten, zodat ze nog meer impact kunnen maken en tegelijkertijd jou deze mooie producten laten ontdekken. Voor meer informatie over onze missie en impact zie Sociale Onderneming

Foto-Judith-2

Judith Schmitz (Founder)

Bekijk hier het filmpje over ohmygood:

Scroll naar top