Cadeaus met een goed verhaal!

Verbazing als begin

ohmygood begon met verbazing. Met verwondering over hoeveel organisaties er zijn, die een mooi product combineren met een maatschappelijke missie. Deze Impactmakers laten allemaal op hun eigen manier zien dat het anders moet en kan. Eerlijker, duurzamer en inclusiever. Zij maken andere keuzes voor een betere wereld. En zijn het dus waard om voor te kiezen!

Podium voor Impactmakers

Deze baanbrekende Impactmakers zijn niet bij iedereen bekend en soms wat lastig te vinden. Wij gunnen ze een groot publiek. Zodat ze groeien in het goede dat ze doen. Daarom zet de Sociale Onderneming ohmygood deze Impactmakers op een podium. En maken we het iedereen makkelijk om te kiezen voor cadeaus met een goed verhaal. Wát je ook kiest, je krijgt er een goed gevoel van. Want met ohmygood maak je jezelf én anderen blij!

Bekijk impactmakers

De ohmygood giftcard

Heb je een ohmygood giftcard gekregen? Dan vind je hier meer dan 2.000 cadeaus om uit te kiezen. Van kleding tot sieraden, van speelgoed tot iets voor je huis en van wat lekkers tot een dagje weg. Zoek je zelf een origineel cadeau voor iemand? Dan maak je met een ohmygood giftcard iemand blij en terwijl je ook een beetje de wereld redt. De ohmygood giftcard is er voor particuliere én zakelijke klanten.

Workshops & Masterclasses

Samen maken we meer impact. Wil je je medewerkers of klanten laten inspireren door onze Impactmakers? Dan regelen wij een Incompany Impactworkshop voor je. Is jouw organisatie toe aan een volgende stap in verduurzaming? Met een Impact Masterclass zetten ervaren Impact professionals je op het juiste spoor. Of kom naar ons jaarlijkse Social Impact Event om elkaar te ontmoeten. Join our impact movement!

Back To Top