Cadeaus met een goed verhaal!

Geef een goed verhaal!

Met de ohmygood giftcard geef je collega’s, klanten of relaties meer dan de keuze uit ruim 2.000 cadeaus. Je geeft ze ook een goed verhaal. Een verhaal over een eerlijke, duurzame en inclusieve wereld. Daarmee zeg je ook iets over je eigen organisatie.

Ruim 2000 feel good cadeaus

Met de ohmygood giftcard heb je keuze uit meer dan 2.000 feel good cadeaus: kleding, sieraden, speelgoed, iets voor in huis, wat lekkers of een dagje weg. Wat je collega, klant of relatie ook kiest, ze krijgen er goed gevoel van. Want achter alle cadeaus schuilt een goed verhaal voor een betere wereld.

Maak het extra feestelijk

Om het geven extra feestelijk te maken, hebben we leuke cadeauverpakkingen (inclusief gerecyclede strik!). Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bij de giftcard ook een cadeautje van een van onze impactmakers te geven. Op basis van jullie wensen stellen we graag iets moois samen.

Natuurlijk kunnen we de giftcard ook digitaal versturen. Lekker snel en nog duurzamer!

Social return, circulair, duurzaam...

Noem het maatschappelijk verantwoord ondernemen, noem het social return, circulair of duurzaam. Hoe je het ook noemt, met de giftcard laat je iedereen zien dat het anders kan: eerlijker, duurzamer en inclusiever. Daaraan bijdragen maken we zo leuk en makkelijk mogelijk voor je!

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in of bel ons.
Naam contactpersoon*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top